MSC Opera

 

Skibes navn MSC Opera


MSC Opera er et Italiensk selskab der er plads til 2150 passager, turen var fra København, Warnemunde Tyskland, Helinski Finland, St Petersburg Rusland, Tallinn Estonia

Da vi var på vej igennem check-in blev vi budt på forfriskning, check gik ret nemt, selv om der var mange checkpunkter,  bagagen var fremme ved vores kahyt, inden vi nåde der op, det er ret godt

På skibet var information på Italiensk, spansk, tysk og English.


Vi havde fået en kahyt med balkon, den indeholdt brusebad, dobbeltseng  sminkebord og der var 2 stole og et bord på balkonen, kahytten var i meget find stand, så ny ud, pasningen og rengøring af kahytten,  var meget fin, vi havde valgt morgen mad i kahytten, her kom de til tiden, udvalgt bestod af kaffe the juice, brød og wienerbrød.

 


Der var faste spise tider i om aften, vi skulle være der kl 18, og vi havde fast bord samme med, to andre danske par, det udviklede sig, til et hyggeligt forhold vi brugt en del tid samme efterfølgende.
Aftenmaden var Italiensk inspireret, det vil sige at det er ikke så tungt, men man kunne godt klar 3 – 4 rettere.Tjenerne havde meget travlt under spisning, det kunne mærkes.

Der var selvfølgelig et pizzeria hvis man vil lige ville have en pizza siles, der var åbent til lagt ud på aften, så en godnat mad kunne hentes.

Der var også cafeteria område Le vele buffet restaurant, hvis man selv vil stå og vælge, nederste dæk var muligt at  få frokost La Caravella Restaurant, med eller uden betjening, her var enligt ret hyggeligt og en god og rolig betjening, her hyggede de lidt om os. De fleste gik i cafeteria område, så her var altid mange, det undre mig hvorfor de gjorde det.

 


Pool området
Dette skib er også for børn, så der var legeland m.m. men det var nu ikke til gene at der var børn om bord, de fik ikke lov til at dominer pool området, det sørgende personalet for. Vi skulle selv have vores pool håndkælder med fra kahytten, glemte du at få det med tilbage kosten det 20 €, vi fik nye pool håndklæder hver dag i vores kahyt, Der var ikke mange tjener omkring pool området og det tog lang tid at hente en drinks fra den nærliggende bar

 

 

Forestillinger om aften, var meget italiensk inspireret , opera, meget dans, akrobatik, altid en fornøjelse at se disse forestillinger på krydstogt. Her var det af en meget høj kvalitet.

 

 

Landturer
Vi havde valgt land tur i Helsink, St Petersburg, Talinn. Teatersal var typisk samlingssted, og vi blev sendt af sted i hold, og vi kunne vælge mellem hvilken sprog quiden skulle være på. Vi havde bestilt dem hjemme fra, men de var blevet væk i deres system, så vi måtte bestille igen, turen i Rusland sørgede skibet for visum, det var et gruppe visum, så vi måtte ikke forlade gruppen i Rusland.


Vi fik at vide at visum kun galdt til kanten af skibet, jeg blev vinket af ind af russer fordi jeg kom til at hoste ved min balkon

 

 

Pengeløs samfund.
På dette skib skulle vi sætte penge ind på vores kort, var der ikke nok, blive vi kaldt ned til reception, det var ikke os alle der havde forstået dette system. De obligatorisk drikke penge blev også trukket på det kort. På sidst dag blev konto opgjort, det fungerede enligt udmærket.


Det er meget Italiensk inspireret at sejle med bla. maden måden peronalt var på, og de var også mange italiener med.

 

 

Vi var godt klar over at det var lidt billigere at sejle med dette selskab, så noget må være sparet væk,, og der det kan mærket på antal af tjener ved pool området og i barer, og ved aften spisningen, der var også andre ting små ting som er sparet som vi ser ved dyrere selskaber har med i deres koncepten . Men i vores kahyt var kvalitet af service og rengøring helt i top, det var overraskede.
Skibet er i meget pæn stand og lige så flot som andre meget dyre selskaber, man kan komme billigt af sted  og så kan man enligt tilkøbe sig til luksus ombord. 

 

 

Jeg vil da ikke afskrive at vi vil tag med MSC igen.

 

 

Comments (2) -

11/3/2016 1:55:26 AM #

bestwifesharinghangouts

Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually understand what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my website =). We will have a hyperlink trade arrangement among us!

bestwifesharinghangouts United States |

12/8/2017 11:43:51 PM #

Kayleen

Quite! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information.

Kayleen United States |

Pingbacks and trackbacks (1)+